• Danish sports travel
 • Skærbækcentret.dk
 • Annoncér i vores e-blad
 • sportspharma
 • Dansk træner Union

Se alle job opslag

 

 Spar 40% på FlickBall 3D taktikbræt

 

 

Nr 6. December 2012

blad 5 2012Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Årets sidste udgave af medlemsbladet

 

Året går snart på hæld, og den sidste udgave af Dansk Træner Unions medlemsblad, Fodboldmagasinet Træning, kan nu læses på nettet.

Det er en udgave, der er præget af trænerkåringer - lige fra kåringen af FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand som Årets Træner i dansk fodbold over Årets Jyske Serietræner og Årets Jyske Ungdomstræner. Der er både reportager og interviews om dette.

Der er også en kalender over et spændende fodboldår 2013 og en stribe øvelser til at bruge til at forberede den første træning i det nye år.

 

Nr 5. oktober 2012

blad 5 2012Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

Årets femte udgave af Dansk Træner Unions medlemsblad kan nu læses af medlemmerne på nettet.

Denne udgave bærer præg af, at DTU var repræsenteret ved samarbejdspartneren SportConcept Internationals turnering i efterårsferien – Veronello Cup i Italien. Herfra er der flere interviews og reportager, men der er også gode artikler om UEFA-bossen Andy Roxburghs syn på dansk fodbold og om en ny trænervenlig app til mobiltelefonen – ligesom vi varmer op til kåringen af Årets Træner ved Dansk Fodbold Award i Cirkusbygningen i København.

 

Nr 4. August 2012

blad 4 2012Læs bladet her...
Så kan medlemmerne af Dansk Træner Union læse den fjerde udgave af Fodboldmagasinet Træning i 2012. Et blad, der bugner af godt læsestof.

Der er et portræt af FC Djurslands redningsmand, træneren Anders Bjerre, der efter en mangeårige karriere i klubber som AGF, KB, FC København, Næstved og Lyngby, nu er i gang med sit første trænerjob, ligespom han underviser på Hessel Gods Fodboldkostskole.

Vi har også fulgt et engelsk hold til sommerturneringen Kattegat Cup i Grenaa, ligesom der er artikler om den spanske mestertræner Del Bosque og om den store tyske trænerkonference.

Medlemmerne kan også læse om fyringen af Michael Hemmingsen i Randers FC og læse, hvorfor Colin Todd ikke kan være en langvarig løsning på trænerposten.  Endelig fortæller vi om, hvad deltagerne kan vente sig i SportConcept Internationals efterårsferieturnering Veronello Cup ved Gardasøen - i år er der en ekstra lækkerbisken, fordi Italien møder Danmark på San Siro i Milano under turneringen.

Nr 3. Juni 2012

blad 3 2012Læs bladet her...

Så er den tredje udgave i 2012 af Dansk Træner Unions medlemsblad Fodboldmagasinet Træning udkommet på nettet.

Det kan downloades af medlemmerne, som kan glæde sig til at læse en stor reportage fra Store Trænerdag på Brøndby Stadion – med navne som landstræner Morten Olsen, U21-landstræner Morten Wieghorst og Henrik Pedersen fra Red Bull Saltzburg til at give masser af inspiration til danske fodboldtrænere.

Men man kan også møde Spaniens største fan gennem tiderne, Manolo med trommen, som med en enkelt undtagelse har set de seneste 400 spanske landskampe. Mere Spanien er der i artikler om, hvordan FC Barcelonas fodboldfilosofi spreder sig så langt som til Svendborg – og der er fokus på trænerfyringer i Tyskland. Virker de – eller ej?

Endelig er der også i denne udgave en stribe gode træningsøvelser, som bare venter på at blive prøvet af i praksis.

Nr 2. Marts 2012

marts 2012

Læs bladet her...

Nr 1. Januar 2012

blad 1 2012Læs bladet her...

Så er Dansk Træner Unions første elektroniske udgave af medlemsbladet - Fodboldmagasinet Træning - på nettet. På forsiden og inde i bladet er blandt mange andre den danske U21-træner Morten Wieghorst, som DTU havde på banen i Vildbjerg. Det samme havde man med den gamle forsvarskæmpe Ralf Pedersen - og der er repoortager om dem begge. Bladet indeholder også omtaler af en ny bog om træning, kåringen af årets ungdomstræner i øst - og medlemsmødet i samme landsdel - og vi fortæller, at DBU nu er klar til at stille med et nyt landshold - i futsal. Og nu, hvor sæsonen går i gang for alvor i klubberne, er der selvfølgelig seks sider med træningsøvelser, ligesom sløret løftes for et kommende formandssskifte i DTU...

Fodboldmagasinet Træning 6. 2013

blad 6 2013 300x236Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

ÅRETS SIDSTE NUMMER AF "TRÆNING" med en ihærdig ildsjæl, reportage fra FODBOLD AWARD SHOWET 2013, interview med ÅRETS TRÆNER, Nytårsquiz og meget, meget mere!

Fodboldmagasinet Træning 5. 2013

blad 5 2013Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Læs i dette nummer om Veronello Cup 2013, om OB´s cheftræner Troels Bech, om ildsjælen Kim Bay fra Ringsted IF og hvorfor Tactifol er så populært blandt mange trænere.

Derudover øvelser og kurser m.m.

 

Næste nummer af "Træning" udkommer ultimo december med Den store Nytårs-quiz og flotte præmier!

 

Glæd dig!

 

Fodboldmagasinet Træning 4. 2013

august 2013Læs bladet her...
 

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Nu er blad 4 udkommet og kan læses af medlemmerne.

Hovedartiklen handler om superligatræner Lars Søndergaards vej til SønderjyskE og om hans arbejde på succes i en klub, hvor man ikke bare kan købe sig til succes. Derimod er det klogskab, sund fornuft og en realistisk holdning til situationen hele bordet rundt, som skaber vejen frem.

Den tidligere landsholdsspiller, Ebbe Sand, viste i Skjern, hvordan han overfører sine egne færdigheder som målfarlig spiller til de nuværende angribere på landsholdet.

Erik Rasmussen nåede sit toppunkt som træner i Midtjylland med to sølvmedaljer. I dag finder han glæden ved at arbejde for breddefodbolden i DGI.

Torben Søderberg har et trænerjob, som alle superligatrænere ville flygte frustrerede fra allerede første dag. Men spillerne og Torben glæder sig til hver eneste træningsaften.

Sepp Piontek havde et succesfuldt job, som ingen formåede at følge op på, så i dag sker der absolut intet.

 

Fodboldmagasinet Træning 3. 2013

3 2013Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Årets tredje udgave af Dansk Træner Unions medlemsblad kan nu læses af medlemmerne. 
Den helt store historie i denne udgave handler om den evige rivalisering mellem to af de største trænere i europæisk fodbold, hollænderne Johan Cryuff og Louis van Gaal. Det er virkelig en historie, der sætter mange ting i relief og som enhver træner kan lære af.
Der er også reportage fra Store Trænerdag, der Kristi Himmelfartsdag samlede 600 danske fodboldtrænere på Brøndby Stadion. Desuden er der portrætter af to af fodboldens ildsjæle på serieplan - en fra Fyn og en fra Mors.
For nyligt døde en af Dansk Træner Unions mangeårige støtter, Bent Nissen fra Aalborg. Mange trænere havde fundet vej til hans bisættelse og vi fortæller om det efterfølgende mindesamvær i Aalborg Chang, og hans ven gennem det meste af livet, Carl Nicolaisen skriver smukke mindeord.
I bladet er der naturligvis også en stribe velvalgte træningsøvelser til inspiration og brug på de baner, der nu efter den lange vinter er gode at spille og træne på.

Fodboldmagasinet Træning 2. 2013

blad 2 2013Læs bladet her...
 

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Så blev det langt om længe forår - og årets anden udgave af Dansk Træner Unions medlemsblad "Fodboldmagasinet Træning" er nu ude på nettet og kan læses af medlemmerne.Den bærende historien i dette blad er et stort portræt af Kent Nielsen - og hvordan han startede som serietræner, men stadig tro mod sine principper selv om serierækkerne er skiftet ud med superligaen. Desuden fortæller vi om generalforsamlingen i DTU, om fodboldtræning i Barcelona, om hvordan kunstgræs nu overhaler det naturlige græs. Og vi har historien om en ny fodbold, der er udviklet specielt til pigerne - og igen er der gode øvelser lige til at bruge på træningsbanen.
 

Fodboldmagasinet Træning 1. Januar 2013

blad 1 2013Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Årets første medlemsblad er på nettet
Så er vi kommet godt i gang med 2013 og årets første udgave af Dansk Træner Unions medlemsblad "Fodboldmagasinet Træning" kan nu læses på nettet.
Vi fortæller om baggrunden for, at en af verdens mægtigste fodboldklubber, Manchester United, nå åbner fodboldskoler i Danmark - men den hidtidige leder af AGF's talentsamarbejde, Rasmus Sørensen, i spidsen.
Der er også endnu en reportage fra Vildbjerg Seminaret, ligesom der er omtale af overrækkelsen af Steen B-pokalen til Claus-Frank Nielsen fra Lyngby Boldklub.
Der er otte sider med gode øvelser til brug for den træning, som nu er i gang i de fleste klubber.
Og der er reportage fra finalestævnet om det danske mesterskab i indendørs fodbold, hvor holdene ikke har brug for en træner - og en tidligere FCK'er endnu engang vandt et dansk mesterskab.

Fodboldmagasinet Træning 6. 2014

6 2014Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

Så er ”Træning” her med årets sidste nummer! Nyt fra Veronello Cup 2014 og DBU´s ”Store Trænertræf” og populære øvelser for dit mandskab og så har vi besøgt en ihærdig ildsjæl i Veflinge Boldklub. Læs mere i bladet her på hjemmesiden! Godt Nytår! Husk: Næste blad kommer allerede ultimo januar, 2015.

Fodboldmagasinet Træning 5. 2014

5 2014Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

Glen Riddersholm gør op med ekspertvældet i dansk fodbold - Hotel Thinggard har et godt tilbud til dig - Fyraftensfodbold på en fredag i mere end 51 år - Vi fandt en ildsjæl i Jylland - Ikke alle kan rummes i en klub - og vi har fokus på "Det hele menneske" i relation til fodbold - så læs "Træning" før din Assistent-træner gør det!

Fodboldmagasinet Træning 4. 2014

 

4 2014Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Det nye nummer af ”Træning” er nu tilgængeligt – læs det før dine spillere! Masser af VM-stof, spændende reportager, tæt på trænerprofiler og de altid relevante øvelser. Vi har besøgt både Ove Christensen i Vendsyssel FF ( aktuelt tophold i landets næstbedste række NordicBet-ligaen) og også været på jagt efter Sydthys ihærdigste ildsjæl. Turen gik også forbi Vonsild, hvor nogle friske drenge, og et par få friske piger, var samlet til mægtige Manchester Uniteds Soccer School hen over den sidste weekend i juni. Vi fik en god snak med Rasmus Sørensen, der er Manchester Uniteds ansvarlige for disse fodboldskoler i Skandinavien. Så der er rigtigt meget at glæde sig til i dette sensommernummer af ”Træning”. God fornøjelse!

Fodboldmagasinet Træning 3. 2014

 

3 2014Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Så er maj-nummeret af ”Træning” tilgængeligt – og her kan du bl.a. læse om STORE TRÆNERDAG, VM i fodbold, en ildsjæl fra Stubbekøbing og vores samarbejdspartner PUMA og meget, meget mere – det hele krydret med gode fodboldøvelser og spændende kursustilbud………

Fodboldmagasinet Træning 2. 2014

2 2014Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

Så er marts-nummeret af ”Træning” snart tilgængeligt. Læs bl.a. om: Et gribende farvel til afdøde tidl. landstræner Richard Møller Nielsen – Glæden hos børnene i DR Congo, hvor Dan Church Aid (DCA) og Dansk Træner Union ( DTU) har indledt et afgørende samarbejde i det hårdtprøvede land – ”Fodbold øger livskvaliteten!”, bladets udsendte kikker nærmere på hvordan og hvorfor? – Vi har også besøgt Tonny Hermansen i Vejle Boldklub – så glæd dig til ”Træning”!

Fodboldmagasinet Træning 6. 2015

6 2015Læs Fodboldmagasinet træning her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Årets sidste nummer af ”Træning” er nu klar og der er, som altid, spændende læsning for den kræsne træner. Nyt fra både Vejen - og Vildbjerg-træffene, en bunke af øvelser lige til at tage med på træningsbanen, mød månedens trænerprofil fra Thisted FC! Du kan roligt læse ”Træning” uden sikkerhedsbriller – Godt Nytår til både trofaste læsere, loyale samarbejdspartnere og gode sponsorer!

Fodboldmagasinet Træning 5. 2015

5 2015Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Glæd dig til det nye nummer af "Træning", der er spækket med øvelser direkte til brug på træningsbanen og et væld af gode artikler! Vi har bl.a. besøgt Jonas Dal i Hobro IK, lige inden han røg til Esbjerg IF, præsentation af instruktørerne ved Vildbjerg-seminariet, en ung kørestols-bruger er blevet "Månedens ildsjæl" i Agerbæk - og der er også ord og billeder fra Verona Cup 2015. Læs det før din træner-kollega! :-) Udgives her på siden d.01.11, 2015

Fodboldmagasinet Træning 4. 2015

4 2015Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

"Træning" er nu klar til læsning og i dette nummer går vi tæt på den gamle kæmpe Henning Danholdt- Der er reportage fra Real Madrid Soccerschool i Horsens - Trænerprofilen er Brian Olsen, Boldklubben Marienlyst og så besøger vi en rigtig ildsjæl i Spangsbjerg I.F - De populære øvelser er selvfølgelig også på plads og dem og meget, meget mere kan du glæde dig til i dette første nummer i efteråret

Fodboldmagasinet Træning 3. 2015

3 2015Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Det nye nummer af "Træning" må du ikke gå glip af. Læs blandt meget andet om Træneren, der aldrig har søgt et trænerjob - om Store Trænerdag i Brøndby, hvor belgisk fodboldfilosofi var inspirationen - Vi har også været et smut på Fanø for at besøge en af landets ældste fodboldklubber og Jørgen Hansen har også en berettiget skarp kommentar til Matchfixing-problematikken - og endelig er en af vore store samarbejdspartnere SportConcept International "med på en telefon" og klar med både Real Madrid Ciinic for både trænere og spillere og den populære Verona Cup i efterårsferien. Vi har krydret det hele med gode fodboldøvelser og flotte tilbud fra vore mange samarbejdspartnere.

Fodboldmagasinet Træning 2. 2015

 2 2015Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

SÅ er det nye nummer af Træning klar og vi beriger i denne måned dit trænerliv med artikler om både cheftræner Kent Nielsens store aften i Aalborg, om Stina Jensen, der yder en stor indsats i Fremad Valbys pige-afdeling og om 12-årige Joakim der nu sværger til sund mad og fodbold - efter års kamp med vægten og de deraf følgende drillerier.  Det og meget, meget mere i dette Påske-nummer af Træning!

Fodboldmagasinet Træning 1. 2015

1 2015Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Første nummer af "Træning", i 2015, er nu tilgængeligt - og der er masser af spændende læsestof at kaste sig over. Mød bl.a. de tre kandidater til "ÅRETS TRÆNER" og læs om ildsjælen fra Viborg Søndermarken; træner Kim Christensen. Og hvad blev der egentligt af Thomas Bengtsson, tidl. B1913 og B1909 ? Bladet er også, og som vanligt, krydret med de populære øvelser og gode sponsor-tilbud, der kun kan glæde enhver træner!

Fodboldmagasinet Træning 6 - 2016

 

2016 6
Læs bladet her...

Tablet version

 

Så er årets sidste nummer af ”Træning” klar i din Julesok! Der er nyt fra Nakskov, hvor Jørgen Hansen kom forbi og vi har også været i audiens hos Ólafur Kristjansson i RandersFC. En fed fodbold-nytårsquiz med stærke præmier får du også – og så kan du læse om Christian Bordingaards trænerliv. Øvelser og gode tilbud, har vi også masser af! God læselyst!

Fodboldmagasinet Træning 5 - 2016

 

2016 5
Læs bladet her...

Tablet version

 

Nyt spændende nummer af ”Træning” er på trapperne og vi bringer et dugfriskt interview med Michael Schjønberg, der netop er blevet fyret i FC Svendborg, mange populære øvelser og en reportage fra Jonas Hjortshøjs træner-hverdag for AB´s U19, og Jørgen Hasens besøg hos hele to ildsjæle i Gråsten Boldklub. Alt dét og meget mere – lige her i ”Træning” !

Fodboldmagasinet Træning 4 - 2016

 

2016 4
Læs bladet her...

Tablet version

 

Sommeren går på hæld – så væk med solbrillerne og på med læsebrillerne, for NU er ”Træning” endelig på gaden igen! Vi er klar med superfede træningsøvelser lige til at tage med på træningsbanen og flere stærke artikler om dansk og international fodbold. Læs bladet lige hér!

Fodboldmagasinet Træning 3 - 2016

 

2016 3
Læs bladet her...

Tablet version

Vil du vinde bogen ”Straffe!”, skal du læse dette nummer af ”Træning”. Kan man holde ud at være Serietræner, når ens træneruddannelse er blandt landets fineste? Hvem har Jørgen Hansen besøgt denne gang? Du finder det hele og de populære øvelser i dette flotte nummer af ”Træning”!

Fodboldmagasinet Træning 2 - 2016

 

2016 2
Læs bladet her...

Tablet version

Årets anden udgave af "Træning" er klar til læsning - og vi har bl.a. interview med "Årets træner" Jakob Michelsen, ligesom Jørgen Hansen har fokus på "Hjerne og hjerte i fodbold". De mange fine øvelser og den, forhåbentlig, meget inspirerende læsning, gør det til en selvfølge at komme i gang med at læse dette forårsnummer af "Træning"!

Fodboldmagasinet Træning 1- 2016

2016 1
Læs bladet her...

Tablet version

Så skriver vi 2016 i kalenderen og første flotte nummer af ”Træning” er på banen. Masser af spændende læsestof, en januar-konkurrence, knivskarpe øvelser og en masse andet godt til dit trænerliv – er de vigtigste grunde til, at du ikke vil gå glip af denne udgave af DTU´s fodboldblad. Sæt i gang!

Fodboldmagasinet Træning 6 - 2017

 

blad 6 2017Læs bladet her...

Tablet version

 

Absolut sidste nummer af 2017-udgaverne af ”Træning” er lige på trapperne: Vi har bred fokus på kvindebold – også i dette nummer og blandt andet mener den fynske Næsby-træner Helge Thomsen, at han har landets 12.-bedste kvindehold – læs hvorfor og hvordan i årets sidste blad. Jørgen Hansens formandsside er altid et studie værd og han kommer, gudskelov, også stadig rundt til raske ildsjæle. Denne gang, parkerer han bilen lidt uden for Randers. Der er superseje øvelser og den store årskalender! Så op med benene og snup en pebernød eller to, mens du læser alle træneres blad ”Træning”!

Fodboldmagasinet Træning 5 - 2017

 

blad 5 2017Læs bladet her...

Tablet version

 

Hvad er David Nielsens linje i AGF? Bliver Island verdensmestre i fodbold? Hvornår er det næste træner-seminar? Superstøvle på vej fra PUMA. Dét og meget mere i næste nummer af ”Træning” – glæd dig!

Fodboldmagasinet Træning 4 - 2017

 

blad 4 2017Læs bladet her...

Tablet version

 

De mange regnvejrsdage – også i denne ”sommer” – kan passende bruges på månedens nummer af ”Træning” – sprængfyldt med øvelser til direkte brug på træningsbanen, artikler om trænere, spillere og ildsjæle og gode tilbud til dig, der har ambitioner som træner. Læs løs!

Fodboldmagasinet Træning 3 - 2017

 

blad 3 2017Læs bladet her...

Tablet version

 

Forårets tredje blad af ”Træning” ligger klar til at blive læst her på DTU´s hjemmeside fra d. 31. maj, 2017.

Du kan glæde dig til at læse om Limone Cup, Jan Vingaard, Tim Larsen og formanden for Danske Fodbolddommere, der stiller frisk op i serien ”Jeg begyndte som børnetræner”, vi har masser af læsestof og masser af fodboldøvleser!

Fodboldmagasinet Træning 2 - 2017

 

blad 2 2017
Læs bladet her...

Tablet version

 

Det er forår og ”Træning” er klar til at blive læst!

Hvem blev ”Årets træner 2016” ? Hvorfor blev Morten Bruun glad for at træne børn og unge? Bestod Jonas sin endelige eksamen? Kan 60 damer i Kildemosen Boldklub tage fejl ? Hvem knokler som ildsjæle i Oksbøl? Få svaret i årets anden udgave af ”Træning” !!!

Fodboldmagasinet Træning 1 - 2017

 

blad 1 2017

Læs bladet her...

Tablet version

 

Årets første nummer af ”Træning” er på vej til dig, der er betalende medlem!

Her er masser af interessante artikler; læs bl.a. om en ihærdig ildsjæl fra Ølstykke, vi har også taget en længere snak med U21-landstræner Niels Frederiksen og serien ”Jeg begyndte som børnetræner…..” fortsætter – denne gang med Kristian Nielsen, der i dag er direktør i AC Horsens. Der er superfede øvelser og en småsvær quiz med præmier fra PUMA – og fokus på ”ÅRETS TRÆNER 2017”

Fodboldmagasinet Træning 5 - 2018

 

forside 5 2018Læs bladet her...

Tablet version

 

Efteråret rusker udenfor, men så er det godt, at ”Træning” lige er på trapperne. Spækket med spændende nyt fra fodboldens rækker og de drønpopulære øvelser til træningsbanen! Så har du ambitioner som træner, bør du læse november måneds udgave af ”Træning” – dét høster point til dit hold!

Fodboldmagasinet Træning 4 - 2018

 

forside 4 2018Læs bladet her...

Tablet version

 

Hvorfor slog tyskerne ikke til ved VM 2018? Hvad laver Johnny Mølby i Esbjerg? Hvad tænker en knægt på 8 år, og en på 9, om deres eget og andres fodboldspil? Er der ildsjæle i Gråsten? Få svarene på disse spørgsmål og mange andre i efterårets første nummer af ”Træning”!

Fodboldmagasinet Træning 3 - 2018

 

forside 3 2018Læs bladet her...

Tablet version

 

I dette nummer af ”Træning”, kan du bl.a. læse om en stærk, kvindelig ildsjæl i FCK. Per Rud startede sit trænerliv som børnetræner og Jørgen Hansen har besøgt ham til en snak. Vi anmelder to fodboldbøger, har træningsøvelser klar til brug på træningsbanen og et interview med OB´s kommende Assistenttræner Henrik Hansen. Masser af spændende tilbud fra vore samarbejdspartnere og kurser, der ruster dig til trænerlivet, finder du også i dette sidste nummer før sommerferien.

Fodboldmagasinet Træning 2 - 2018

 

forside 2 2018Læs bladet her...

Tablet version

 

SÅ er ”Træning” klar til foråret. Er du? Læs dette nummer, hvis du vil se ÅRETS TRÆNER, læse om at træne kvinder i KoldingQ og høre mere om Lars Olsens fodboldkarriere før og efter, at han blev Europamester. Fede øvelser i bladet!

Fodboldmagasinet Træning 1 - 2018

 

Dansk Træner Union 1 2018Læs bladet her...

Tablet version

 

Hvorfor ser de europæiske fodboldligaers aktuelle stillinger ud som de gør? Hvordan er det egentlig at være Assistenttræner? Se kandidaterne til ”Årets træner”. Læs om klubkærlighed på Vestfyn. Ildsjæl i Harboøre. HUSK, der er brandgode øvelser i bladet!!!

Samarbejdspartnere • trenerforeningen Norge
 • iKnattspyrnuþjálfarafélags Íslands
 • Jalkapallovalmentajat
 • Venjarafelag Føroya
 • Aefca
 • DBU
 • tranarforeningen Sverige

Bog Tip!

 • Vind eller forsvind - Bogpriser
 • Felthetterne - bogpriser
 • Idrætsledelse - Bogpriser
 • Link til biblioteket - Den spanske måde
 • bedrefodbold.com - Bedre Fodbold
 • Messi mod ronaldo af Michael Jepsen
 • Protalent.dk

Sidste nye blad

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Efteråret rusker udenfor, men så er det godt, at ”Træning” lige er på trapperne. Spækket med spændende nyt fra fodboldens rækker og de drønpopulære øvelser til træningsbanen! Så har du ambitioner som træner, bør du læse november måneds udgave af ”Træning” – dét høster point til dit hold!


 

 

forside 5 2018