• Annoncér i vores e-blad
 • sportspharma
 • Danish sports travel
 • Skærbækcentret.dk
 • Dansk træner Union

Se alle job opslag

 

 Spar 40% på FlickBall 3D taktikbræt

 

 

Fodboldmagasinet Træning 2012

Nr 6. December 2012

blad 5 2012Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Årets sidste udgave af medlemsbladet

 

Året går snart på hæld, og den sidste udgave af Dansk Træner Unions medlemsblad, Fodboldmagasinet Træning, kan nu læses på nettet.

Det er en udgave, der er præget af trænerkåringer - lige fra kåringen af FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand som Årets Træner i dansk fodbold over Årets Jyske Serietræner og Årets Jyske Ungdomstræner. Der er både reportager og interviews om dette.

Der er også en kalender over et spændende fodboldår 2013 og en stribe øvelser til at bruge til at forberede den første træning i det nye år.

 

Nr 5. oktober 2012

blad 5 2012Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

Årets femte udgave af Dansk Træner Unions medlemsblad kan nu læses af medlemmerne på nettet.

Denne udgave bærer præg af, at DTU var repræsenteret ved samarbejdspartneren SportConcept Internationals turnering i efterårsferien – Veronello Cup i Italien. Herfra er der flere interviews og reportager, men der er også gode artikler om UEFA-bossen Andy Roxburghs syn på dansk fodbold og om en ny trænervenlig app til mobiltelefonen – ligesom vi varmer op til kåringen af Årets Træner ved Dansk Fodbold Award i Cirkusbygningen i København.

 

Nr 4. August 2012

blad 4 2012Læs bladet her...
Så kan medlemmerne af Dansk Træner Union læse den fjerde udgave af Fodboldmagasinet Træning i 2012. Et blad, der bugner af godt læsestof.

Der er et portræt af FC Djurslands redningsmand, træneren Anders Bjerre, der efter en mangeårige karriere i klubber som AGF, KB, FC København, Næstved og Lyngby, nu er i gang med sit første trænerjob, ligespom han underviser på Hessel Gods Fodboldkostskole.

Vi har også fulgt et engelsk hold til sommerturneringen Kattegat Cup i Grenaa, ligesom der er artikler om den spanske mestertræner Del Bosque og om den store tyske trænerkonference.

Medlemmerne kan også læse om fyringen af Michael Hemmingsen i Randers FC og læse, hvorfor Colin Todd ikke kan være en langvarig løsning på trænerposten.  Endelig fortæller vi om, hvad deltagerne kan vente sig i SportConcept Internationals efterårsferieturnering Veronello Cup ved Gardasøen - i år er der en ekstra lækkerbisken, fordi Italien møder Danmark på San Siro i Milano under turneringen.

Nr 3. Juni 2012

blad 3 2012Læs bladet her...

Så er den tredje udgave i 2012 af Dansk Træner Unions medlemsblad Fodboldmagasinet Træning udkommet på nettet.

Det kan downloades af medlemmerne, som kan glæde sig til at læse en stor reportage fra Store Trænerdag på Brøndby Stadion – med navne som landstræner Morten Olsen, U21-landstræner Morten Wieghorst og Henrik Pedersen fra Red Bull Saltzburg til at give masser af inspiration til danske fodboldtrænere.

Men man kan også møde Spaniens største fan gennem tiderne, Manolo med trommen, som med en enkelt undtagelse har set de seneste 400 spanske landskampe. Mere Spanien er der i artikler om, hvordan FC Barcelonas fodboldfilosofi spreder sig så langt som til Svendborg – og der er fokus på trænerfyringer i Tyskland. Virker de – eller ej?

Endelig er der også i denne udgave en stribe gode træningsøvelser, som bare venter på at blive prøvet af i praksis.

Nr 2. Marts 2012

marts 2012

Læs bladet her...

Nr 1. Januar 2012

blad 1 2012Læs bladet her...

Så er Dansk Træner Unions første elektroniske udgave af medlemsbladet - Fodboldmagasinet Træning - på nettet. På forsiden og inde i bladet er blandt mange andre den danske U21-træner Morten Wieghorst, som DTU havde på banen i Vildbjerg. Det samme havde man med den gamle forsvarskæmpe Ralf Pedersen - og der er repoortager om dem begge. Bladet indeholder også omtaler af en ny bog om træning, kåringen af årets ungdomstræner i øst - og medlemsmødet i samme landsdel - og vi fortæller, at DBU nu er klar til at stille med et nyt landshold - i futsal. Og nu, hvor sæsonen går i gang for alvor i klubberne, er der selvfølgelig seks sider med træningsøvelser, ligesom sløret løftes for et kommende formandssskifte i DTU...

Samarbejdspartnere • Venjarafelag Føroya
 • tranarforeningen Sverige
 • Jalkapallovalmentajat
 • DBU
 • Aefca
 • trenerforeningen Norge
 • iKnattspyrnuþjálfarafélags Íslands

Bog Tip!

 • Messi mod ronaldo af Michael Jepsen
 • Vind eller forsvind - Bogpriser
 • Idrætsledelse - Bogpriser
 • Protalent.dk
 • bedrefodbold.com - Bedre Fodbold
 • Link til biblioteket - Den spanske måde
 • Felthetterne - bogpriser

Sidste nye blad

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Efteråret rusker udenfor, men så er det godt, at ”Træning” lige er på trapperne. Spækket med spændende nyt fra fodboldens rækker og de drønpopulære øvelser til træningsbanen! Så har du ambitioner som træner, bør du læse november måneds udgave af ”Træning” – dét høster point til dit hold!


 

 

forside 5 2018