• sportspharma
 • Danish sports travel
 • Skærbækcentret.dk
 • Annoncér i vores e-blad
 • Dansk træner Union

Se alle job opslag

 

 Spar 40% på FlickBall 3D taktikbræt

 

 

Fodboldmagasinet Træning 2013

Fodboldmagasinet Træning 6. 2013

blad 6 2013 300x236Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

ÅRETS SIDSTE NUMMER AF "TRÆNING" med en ihærdig ildsjæl, reportage fra FODBOLD AWARD SHOWET 2013, interview med ÅRETS TRÆNER, Nytårsquiz og meget, meget mere!

Fodboldmagasinet Træning 5. 2013

blad 5 2013Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Læs i dette nummer om Veronello Cup 2013, om OB´s cheftræner Troels Bech, om ildsjælen Kim Bay fra Ringsted IF og hvorfor Tactifol er så populært blandt mange trænere.

Derudover øvelser og kurser m.m.

 

Næste nummer af "Træning" udkommer ultimo december med Den store Nytårs-quiz og flotte præmier!

 

Glæd dig!

 

Fodboldmagasinet Træning 4. 2013

august 2013Læs bladet her...
 

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Nu er blad 4 udkommet og kan læses af medlemmerne.

Hovedartiklen handler om superligatræner Lars Søndergaards vej til SønderjyskE og om hans arbejde på succes i en klub, hvor man ikke bare kan købe sig til succes. Derimod er det klogskab, sund fornuft og en realistisk holdning til situationen hele bordet rundt, som skaber vejen frem.

Den tidligere landsholdsspiller, Ebbe Sand, viste i Skjern, hvordan han overfører sine egne færdigheder som målfarlig spiller til de nuværende angribere på landsholdet.

Erik Rasmussen nåede sit toppunkt som træner i Midtjylland med to sølvmedaljer. I dag finder han glæden ved at arbejde for breddefodbolden i DGI.

Torben Søderberg har et trænerjob, som alle superligatrænere ville flygte frustrerede fra allerede første dag. Men spillerne og Torben glæder sig til hver eneste træningsaften.

Sepp Piontek havde et succesfuldt job, som ingen formåede at følge op på, så i dag sker der absolut intet.

 

Fodboldmagasinet Træning 3. 2013

3 2013Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Årets tredje udgave af Dansk Træner Unions medlemsblad kan nu læses af medlemmerne. 
Den helt store historie i denne udgave handler om den evige rivalisering mellem to af de største trænere i europæisk fodbold, hollænderne Johan Cryuff og Louis van Gaal. Det er virkelig en historie, der sætter mange ting i relief og som enhver træner kan lære af.
Der er også reportage fra Store Trænerdag, der Kristi Himmelfartsdag samlede 600 danske fodboldtrænere på Brøndby Stadion. Desuden er der portrætter af to af fodboldens ildsjæle på serieplan - en fra Fyn og en fra Mors.
For nyligt døde en af Dansk Træner Unions mangeårige støtter, Bent Nissen fra Aalborg. Mange trænere havde fundet vej til hans bisættelse og vi fortæller om det efterfølgende mindesamvær i Aalborg Chang, og hans ven gennem det meste af livet, Carl Nicolaisen skriver smukke mindeord.
I bladet er der naturligvis også en stribe velvalgte træningsøvelser til inspiration og brug på de baner, der nu efter den lange vinter er gode at spille og træne på.

Fodboldmagasinet Træning 2. 2013

blad 2 2013Læs bladet her...
 

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Så blev det langt om længe forår - og årets anden udgave af Dansk Træner Unions medlemsblad "Fodboldmagasinet Træning" er nu ude på nettet og kan læses af medlemmerne.Den bærende historien i dette blad er et stort portræt af Kent Nielsen - og hvordan han startede som serietræner, men stadig tro mod sine principper selv om serierækkerne er skiftet ud med superligaen. Desuden fortæller vi om generalforsamlingen i DTU, om fodboldtræning i Barcelona, om hvordan kunstgræs nu overhaler det naturlige græs. Og vi har historien om en ny fodbold, der er udviklet specielt til pigerne - og igen er der gode øvelser lige til at bruge på træningsbanen.
 

Fodboldmagasinet Træning 1. Januar 2013

blad 1 2013Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Årets første medlemsblad er på nettet
Så er vi kommet godt i gang med 2013 og årets første udgave af Dansk Træner Unions medlemsblad "Fodboldmagasinet Træning" kan nu læses på nettet.
Vi fortæller om baggrunden for, at en af verdens mægtigste fodboldklubber, Manchester United, nå åbner fodboldskoler i Danmark - men den hidtidige leder af AGF's talentsamarbejde, Rasmus Sørensen, i spidsen.
Der er også endnu en reportage fra Vildbjerg Seminaret, ligesom der er omtale af overrækkelsen af Steen B-pokalen til Claus-Frank Nielsen fra Lyngby Boldklub.
Der er otte sider med gode øvelser til brug for den træning, som nu er i gang i de fleste klubber.
Og der er reportage fra finalestævnet om det danske mesterskab i indendørs fodbold, hvor holdene ikke har brug for en træner - og en tidligere FCK'er endnu engang vandt et dansk mesterskab.

Samarbejdspartnere • Aefca
 • Jalkapallovalmentajat
 • DBU
 • Venjarafelag Føroya
 • iKnattspyrnuþjálfarafélags Íslands
 • trenerforeningen Norge
 • tranarforeningen Sverige

Bog Tip!

 • Link til biblioteket - Den spanske måde
 • Idrætsledelse - Bogpriser
 • Messi mod ronaldo af Michael Jepsen
 • bedrefodbold.com - Bedre Fodbold
 • Vind eller forsvind - Bogpriser
 • Felthetterne - bogpriser
 • Protalent.dk

Sidste nye blad

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Efteråret rusker udenfor, men så er det godt, at ”Træning” lige er på trapperne. Spækket med spændende nyt fra fodboldens rækker og de drønpopulære øvelser til træningsbanen! Så har du ambitioner som træner, bør du læse november måneds udgave af ”Træning” – dét høster point til dit hold!


 

 

forside 5 2018